Kunder i flera länder

De flesta av Inports kunder finns inom någon av de tre grupperna hamnmyndigheter, gods- och containerterminaler eller rederier.

Hamnmyndigheter som anlitar oss är exempelvis Copenhagen Malmö Port, Göteborgs Hamn, Stockholms Hamnar, Stavangerregionen Havn, Faxaflóahafnir (Associated Icelandic Ports) och Mariehamns Hamn, vilket innebär att vi är marknadsledande i Norden.

Listan på terminaler som köper våra tjänster är lång, eftersom vi har över 70 procents marknadsandel i Sverige. Några av ”våra” terminaler hittar du i Hallands Hamnar, Helsingborgs Hamn, Karlshamns Hamn och Norrköpings Hamn.

På kundlistan finns också rederiet Ahlmark Lines och deras dotterbolag Jönsson Nova.

Många av våra kunder stannar länge hos oss. Vår kombination av lång branscherfarenhet, djupt systemkunnande och sammansvetsade team är ensam i sitt slag och nyckeln till våra goda kundrelationer. Vi har också ett ständigt pågående utvecklingsarbete i nära samverkan med kunderna, vilket säkerställer att vägen blir kort mellan våra kreativa idéer och den praktiska nyttan hos kunden.


Möt några av våra kunder
 • 2020-11-06 14:55

  Fredrik Åsare

  Han ser nöjd ut, Fredrik Åsare, när han hälsar mig välkommen till hamnkontoret i Åhus. Och konstigt vore det väl annars – under sina åtta år som vd har han rustat upp hamnen, effektiviserat verksamheten och lyft lönsamheten rejält. Men han är inte klar än, inte på långa vägar. Först vill han se branschen ta ytterligare ett rejält kliv när det gäller digitalisering, och så utmanar han Sveriges storföretag att göra allvar av sina högtidstal om miljövänliga transporter.

  Läs mer

  info
 • 2020-11-06 15:01

  Dan-Erik Andersson

  Vad ska man kalla en digital lösning som leverantören tyckte var rolig att ta fram, som kunden är nöjd med och som dessutom uppskattas av kundens kunder? En win-win-win-app kanske? Fast egentligen heter den ”bunkringsappen”, och tack vare den har arbetet i Göteborgs Energihamn blivit både enklare och effektivare.

  Läs mer

  info
 • 2020-11-06 15:02

  Malin Wiman

  En före detta restaurangchef som vill hjälpa sina kollegor att göra ett bättre jobb, som tycker det är hennes eget ansvar att allt fungerar, men som också inser att hon ibland kan hålla lite väl högt tempo på ­digitaliseringsresan. Möt Malin Wiman på Stockholms Hamnar.

  Läs mer

  info