Kom och jobba hos oss!

Det är en konst att lyckas på marknaden i över 25 år. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-företag med platt organisation, stabil kundbas och stark laganda.

Vi tror på mångfald och strävar därför efter balans i arbetsgruppen när det gäller olika personlighet, bakgrund, ålder och kön. Som medarbetare på Inport får du chansen att ta stort eget ansvar och att utvecklas i din yrkesroll. Vi kommer att ställa höga krav på dig, men vi förväntar oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det vi kan erbjuda är stimulerande arbetsuppgifter i fräscha nyrenoverade lokaler, goda möjligheter till kompetensutveckling och en fin gemenskap med både arbetskamrater och kunder.

De flesta som jobbar på Inport är dataingenjörer och/eller logistiker med flera års erfarenhet, men det händer även att vi anställer nyutexaminerade systemutvecklare. Flera av våra medarbetare har börjat med att göra sitt examensarbete hos oss.

"­Jag läste datateknik i Karlstad och ­började på Stamford direkt efter min civilingenjörsexamen. Jag visste inte så mycket om dem innan men jag klickade ­direkt med min blivande chef och det är ett skönt ställe att jobba på, med bra värderingar. Mitt jobb är ­väldigt hands-on vilket jag gillar, du ser direkt hur det du gör ­kommer att ­underlätta för dem som använder ­systemet. Första halvåret jobbade jag med en kund där det var mycket ­förbättringar av ett befintligt ­affärs­­system, och nu har jag precis fått flytta över till ett projekt där vi ska bygga upp ett helt nytt system från grunden. Det är kul när man vet att det finns ett mål som vi ska nå fram till, och att få vara med och lägga upp ­vägen som ska ta oss dit."

Anton Bromander

”Jag sitter på kontoret i Malmö och fokuserar framför allt på vår servicedesk. Man hade skaffat ett nytt ärendehanteringssystem bara någon månad innan jag kom, så jag har fått vara med och sätta upp processerna kring hur supporten ska fungera, vem som gör vad, hur vi återkopplar till kunden och så vidare. Jag tar också själv hand om konkreta supportärenden. Innan jag började på Inport jobbade jag själv på kundsidan, och det har varit värdefullt att ha den erfarenheten av hur kunderna vill tas emot och bli bemötta. När man vet att man har löst ett problem åt någon, eller får tillbaks ’åh vad bra att ni ordnade det här så snabbt’ – det är det allra roligaste med mitt jobb.”

Lina Löwegren

”Jag utvecklar i flera verksamhetskritiska komponenter som till exempel fakturerings- och anlöpsmodulerna i Portit. Vi har mycket på gång inom flera områden – så sök jobb hos oss!”

Marika Gustafsson


Lediga jobb på Inport

Är listan tom just nu? Om du vill kan du göra en spontanansökan i stället. Skicka i så fall ditt CV direkt till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnRob21hcy5zbGFubWFya0BpbnBvcnQuY29tIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPnRob21hcy5zbGFubWFya0BpbnBvcnQuY29tPC9hPg==